Sätt ugnen på 175 °C.
Stek 500 gram kycklingfärs i smör eller kokosolja. Tillsätt 1 hackad röd lök, 300-400 g tinad bladspenat, 1-2 hackade vitlöksklyftor, 0,5-1 tsk sambal oelek, 0,5 msk timjan, salt och peppar.
Vispa ihop 6 ägg med 0,75 dl vatten eller kokosmjölk.
Häll färsen i en smord form. Smula över 150 g fetaost. Häll över äggstanningen.
Rör ihop alltsammans. Salta och peppra.
Ställ in formen i ugnen.
Grädda ca 20 min till fin färg.
Stek 500 gram kycklingfärs i smör eller kokosolja. Tillsätt 1 hackad röd lök, 300-400 g tinad bladspenat, 1-2 hackade vitlöksklyftor, 0,5-1 tsk sambal oelek, 0,5 msk timjan, salt och peppar.
Vispa ihop 6 ägg med 0,75 dl vatten eller kokosmjölk.
Häll färsen i en smord form. Smula över 150 g fetaost. Häll över äggstanningen.
Rör ihop alltsammans. Salta och peppra.
Ställ in formen i ugnen.
Grädda ca 20 min till fin färg.
Kommentarer
Skicka en kommentar