En mycket god och lättlagad lasagne, helt glutenfri.
Recept 6-8 pers:
1) Stek 600 g köttfärs i 2-3 msk kokosolja i en stekpanna. Tillsätt 2 rivna vitlöksklyftor och 1 tsk sambal oelek. Ställ åt sidan när klart.
2)Blanda 4 dl krossade tomater, 0,5 dl stark ajvar relish, 1 msk dijonsenap, 2 msk torkad oregano, 1 msk torkad timjan, salt och peppar.
3) Koka 500 g broccoli mjukt tillsammans med 4 portioner bönpasta i vatten. Häll av kokvattnet när klart ca 3 min.
4) Blanda färsen med broccoli och tomatsås i en smord ugnsform. Häll alltsammans i en smord ugnsform. Smula över 150 g fetaost och bred över tomatsåsen.
5) Gratinera i ugnen ca 15 min 225°C.
Kommentarer
Skicka en kommentar