Ugnstekt kålrot och lök. Gott tillbehör till grillad eller stekt kött eller fisk.
Recept:
Skär stavar av skalad kålrot och klyftor av röd lök. Lägg stavarna och klyftorna på en plåt med bakplåtspapper. Krydda med oregano. Ringla över olivolja, salta och peppra. Vänd runt så allt blandas. Tillaga i ugn 20-25 min, 225°C.
Jag har följt din blogg sen ca ett halvår tillbaka, och nu insåg jag precis att våra barn går på samma dagis 😄 Vi har tydligen mat och matinnehåll som gemensamt intresse oxå! Tack för alla fina recept! Hälsar Jenny (Thors mamma)
SvaraRaderaTack snälla! Haha men vad kul:)! Världen är liten;) Roligt att du följer bloggen!! Visst är det kul (och gott:)) med bra mat!!
RaderaDen här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRadera