Krämig lasagne på kokosmjölk, med bönpastaplattor. Supergod! Glutenfri.
Recept köttfärssås:
Fräs 800-1 000 g valfri köttfärs gärna eko, tillsammans med 2 skivade lökar i kokosolja eller smör.
Tillsätt 2 förpackningar krossade tomater, 0,5 dl tomatpuré, 1 tsk gurkmeja, 2,5 dl kokosmjölk, 0,5-1 msk vitlökspulver, 1 tsk sambal oelek, 3-6 msk pizzakrydda, 1-2 tsk örtsalt och svartpeppar.
Småkoka 10-15 min.
Varva köttfärssåsen i en ugnsform med bönpastaplattor och riven lagrad ost efter smak (totalt 4-5 dl ost). Ha köttfärs och ost överst.
Grädda 20 -30 min i 175-200 grader.
Servera med god sallad.
Recept köttfärssås:
Fräs 800-1 000 g valfri köttfärs gärna eko, tillsammans med 2 skivade lökar i kokosolja eller smör.
Tillsätt 2 förpackningar krossade tomater, 0,5 dl tomatpuré, 1 tsk gurkmeja, 2,5 dl kokosmjölk, 0,5-1 msk vitlökspulver, 1 tsk sambal oelek, 3-6 msk pizzakrydda, 1-2 tsk örtsalt och svartpeppar.
Småkoka 10-15 min.
Varva köttfärssåsen i en ugnsform med bönpastaplattor och riven lagrad ost efter smak (totalt 4-5 dl ost). Ha köttfärs och ost överst.
Grädda 20 -30 min i 175-200 grader.
Servera med god sallad.
Kommentarer
Skicka en kommentar