Vissa dagar hinner man inte förbereda middagsmaten och behöver något snabbt. Så var det den dagen denna rätt blev till.
Kikade i kylen, tog vad jag fann och det blev då en god oströra i några paprikor som -tillbehör till korvar av hög kötthalt. Lite bea och surkål till också så blev det mumma! Recept: Halvera 2 paprikor, ringla över olja och peppar. Blanda 1 dl riven ost, 1 dl creme fraiche, 0,5 tsk sambal oelek, 1 riven vitlöksklyfta och 1-2 msk fryst basilika. Fyll paprikorna med osttöran och toppa med ytterligare 1 dl riven ost. Lägg snittade korvar av hög kötthalt i formen med paprikorna och ugnstek i 225°C, ca 15 min.
Kikade i kylen, tog vad jag fann och det blev då en god oströra i några paprikor som -tillbehör till korvar av hög kötthalt. Lite bea och surkål till också så blev det mumma! Recept: Halvera 2 paprikor, ringla över olja och peppar. Blanda 1 dl riven ost, 1 dl creme fraiche, 0,5 tsk sambal oelek, 1 riven vitlöksklyfta och 1-2 msk fryst basilika. Fyll paprikorna med osttöran och toppa med ytterligare 1 dl riven ost. Lägg snittade korvar av hög kötthalt i formen med paprikorna och ugnstek i 225°C, ca 15 min.
Kommentarer
Skicka en kommentar