NÀr det vankas halloween och ni ska göra lyktor, passa dÄ pÄ att Àta lite pumpa ocksÄ.
SkÀr/skrapa bort det trÄkiga inuti pumpan och skÀr fruktköttet i stora bitar. LÄt skalet vara kvar. LÀgg bitarna med skalet nedÄt pÄ en plÄt med bakplÄtspapper. Ringla över olja och rikligt med salt.
Ugnsbaka 200-225 grader ca 20 min eller till puman Àr mjuk medgivande fÀrg. Svalna. Servera, skÀr bort skalet.
SkÀr/skrapa bort det trÄkiga inuti pumpan och skÀr fruktköttet i stora bitar. LÄt skalet vara kvar. LÀgg bitarna med skalet nedÄt pÄ en plÄt med bakplÄtspapper. Ringla över olja och rikligt med salt.
Ugnsbaka 200-225 grader ca 20 min eller till puman Àr mjuk medgivande fÀrg. Svalna. Servera, skÀr bort skalet.
Kommentarer
Skicka en kommentar