Lussekatt i muffinsform. Glutenfri, sockerfri och mejerifri.
Recept: Smält 1 dl kokosolja i en kastrull och tillsätt 0,5 g saffran. Blanda i 1 dl kokosmjöl, 0,75 dl mandelmjöl, 0,5 dl pofiber, 4 ägg, 1 dl kokosmjölk, 2 msk fiberhusk och 2 tsk bakpulver. Sväll degen ca 3 min. Klicka ut smeten i muffinsformar och strö över lite kokos. Grädda i 200 °C, 8-10 min, varmluft.
Recept: Smält 1 dl kokosolja i en kastrull och tillsätt 0,5 g saffran. Blanda i 1 dl kokosmjöl, 0,75 dl mandelmjöl, 0,5 dl pofiber, 4 ägg, 1 dl kokosmjölk, 2 msk fiberhusk och 2 tsk bakpulver. Sväll degen ca 3 min. Klicka ut smeten i muffinsformar och strö över lite kokos. Grädda i 200 °C, 8-10 min, varmluft.
Kommentarer
Skicka en kommentar