Krämig kokoschiapudding med saffran och vanilj. Serverad med hallon, riven kokos, sötmandel, pumpakärnor, valnötter, ägg och gurka.
Här är ett förslag på frukost. En vacker gul chiapudding. Saffran är ju bara för härligt - vacker färg och god smak. Ypperligt tillsammans med hallon! Här serverad med goda tillbehör.
Recept krämig kokoschiapudding med saffran och vanilj:
Värm 0,5 dl vätska (ex nöt-, kokos- eller mandelmjölk) och blanda i ett 1/2 kuvert saffran (den varma vätskan får fram både färg och smak ur saffranet). Vispa ihop saffransvätskan med 0,5 - 1 dl kyld kokosgrädde (ex garants), 2 msk chiafrön och 0,5-1 tsk äkta osötat vaniljpulver. Häll upp i skål och låt stå i kyl över natten. Servera med hallon, riven kokos och nötter, mandlar, frön eller kärnor.
Kommentarer
Skicka en kommentar