Mitt i nuläget smarrigaste fika 😍.
Mixa ihop 6 ägg, 0,5 dl kokossocker eller 8 dadlar, 2 dl krämig kokosmjölk, 2,5 dl mandelmjöl, 0,5 dl kokosmjöl, 0,5 dl kokosolja, 0,5 dl vatten, 5 msk kakao, 1 msk fiberhusk, 3 tsk bakpulver.
Häll smeten i en springform med ett bakplåtspapper fäst i botten. Olja kanterna på formen.
Grädda 15 min 175°C. Kakan ska vara precis genomgräddad eller lite mindre.
Låt svalna något.
Mixa 15 dadlar, 1 dl krämig kokosmjölk, 3 msk kakao och 1 msk kokosolja.
Bred röran över kakan.
Ät direkt eller kanske hellre kall dagen efter.
Servera med valfri grädde och bär.
Förvara i kylskåp. Hållbar upp till en vecka i kylskåpet.
Mixa ihop 6 ägg, 0,5 dl kokossocker eller 8 dadlar, 2 dl krämig kokosmjölk, 2,5 dl mandelmjöl, 0,5 dl kokosmjöl, 0,5 dl kokosolja, 0,5 dl vatten, 5 msk kakao, 1 msk fiberhusk, 3 tsk bakpulver.
Häll smeten i en springform med ett bakplåtspapper fäst i botten. Olja kanterna på formen.
Grädda 15 min 175°C. Kakan ska vara precis genomgräddad eller lite mindre.
Låt svalna något.
Mixa 15 dadlar, 1 dl krämig kokosmjölk, 3 msk kakao och 1 msk kokosolja.
Bred röran över kakan.
Ät direkt eller kanske hellre kall dagen efter.
Servera med valfri grädde och bär.
Förvara i kylskåp. Hållbar upp till en vecka i kylskåpet.
Kommentarer
Skicka en kommentar