Sätt ugnen på 200 °C.
Strimla 150-200 gram skivad skinka, skiva 1 röd lök, hacka 1 vitlöksklyfta, strimla 20 cm purjolök.
Vispa ihop 4-5 ägg med 1 dl vatten, 0,5 msk dijonsenap och 0,5 dl majonnäs.
Rör ihop alltsammans. Salta och peppra.
Krydda med 1 tsk timjan och blanda ev i något av 150 g smulad fetaost eller tärnad mozzarellaost, 1 dl oliver och/eller 1 dl champinjoner.
Häll fyllningen i en smord pajform.
Ställ in formen i ugnen.
Grädda ca 20 -25 min till fin färg.
Strimla 150-200 gram skivad skinka, skiva 1 röd lök, hacka 1 vitlöksklyfta, strimla 20 cm purjolök.
Vispa ihop 4-5 ägg med 1 dl vatten, 0,5 msk dijonsenap och 0,5 dl majonnäs.
Rör ihop alltsammans. Salta och peppra.
Krydda med 1 tsk timjan och blanda ev i något av 150 g smulad fetaost eller tärnad mozzarellaost, 1 dl oliver och/eller 1 dl champinjoner.
Häll fyllningen i en smord pajform.
Ställ in formen i ugnen.
Grädda ca 20 -25 min till fin färg.
Kommentarer
Skicka en kommentar