Så himla god fiskrätt! Ärtor, spenat och sallad med avokado är gott till!
Recept:
Lägg 5 dl tinade broccolibuketter i botten på en ugnsform och 800 g fisk ( ex. torsk, sej eller lax) i portionsbitar ovanpå. Salta och peppra. Blanda 400 g kokosmjölk, 1,5 dl riven kokos, 0,5 tsk sambal oelek, 0,5 dl ajvar relish, 0,5 tsk salt, 1 dl hackad fryst persilja, 0,5 tsk gurkmeja, 0,5 tsk vitlökspulver i en kastrull. Koka upp. Häll över fisken och broccolin. Tillaga i ugn 15-20 min, 225°C.
Recept:
Lägg 5 dl tinade broccolibuketter i botten på en ugnsform och 800 g fisk ( ex. torsk, sej eller lax) i portionsbitar ovanpå. Salta och peppra. Blanda 400 g kokosmjölk, 1,5 dl riven kokos, 0,5 tsk sambal oelek, 0,5 dl ajvar relish, 0,5 tsk salt, 1 dl hackad fryst persilja, 0,5 tsk gurkmeja, 0,5 tsk vitlökspulver i en kastrull. Koka upp. Häll över fisken och broccolin. Tillaga i ugn 15-20 min, 225°C.
Kommentarer
Skicka en kommentar