Detta bröd är så gott!! Barnen älskar det också! Toppen att rosta. Jag hade solroskärnor i mitt bröd. Bilderna är mina.
Länk: http://56kilo.se/kesobrod/
56kilos goda kesobröd ⎟ Low Carb ⎟ LCHF
Portioner: 4
Ingredienser
- 3 ägg
- 1/2 liten burk keso (125 gram)
- 3 msk kokosmjöl
- 4 msk mandelmjöl
- (om du är nötallergiker ta 5 msk kokosmjöl istället)
- 1 msk fiberhusk
- 2 tsk bakpulver
- 1 msk deodoriserat smält kokosfett eller annan neutral olja
- 1 nypa salt
- Addera till lite chiafrön eller hackade nötter/frön om du vill ha ett bröd med lite mer tuggmotstånd.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer.
- Det går bra att bara vispa ihop men då kommer kesokornen med.
- Fördela den fasta degen på bakpappersklädd plåt.
- Strö eventuellt vallmofrön / chiafrön på.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 10-15 minuter.
- Skär sedan i 4 bitar.
- Gott att rosta!
Kommentarer
Skicka en kommentar