En variant på min blåbärspannkaka på mandelmjöl. Här även med pumpafrön.
Mejerifritt: Byt grädde/mjölk mot kokos- eller mandelmjölk.
Recept 4-6 personer:
Vispa upp 5 stora eller 6 små ägg. Vispa i
1 dl grädde, 2,5 dl standard mjölk, 0,5 tsk salt, 2,5 dl mandelmjöl och 1,5 msk fiberhusk. Häll smeten i smord ugnsform. Strö över 1-2 dl blåbär och ev. pumpafrön. Grädda 15-20 min, 225°C.
1 dl grädde, 2,5 dl standard mjölk, 0,5 tsk salt, 2,5 dl mandelmjöl och 1,5 msk fiberhusk. Häll smeten i smord ugnsform. Strö över 1-2 dl blåbär och ev. pumpafrön. Grädda 15-20 min, 225°C.
Kommentarer
Skicka en kommentar