Helt suveränt att göra pizzabotten på kesobrödsreceptet. Toppa pizzan med tomatsås och sådant du gillar!
Recept för 2-3 plåtar.
Stavmixa följande :
- 12 ägg
- 500 g keso
- 3 dl kokosmjöl
- 4 msk psylliumhusk
- 4 tsk bakpulver
- 0,5 dl neutral olja
- 0,5 dl skalade sesamfrön
- 0,5 dl hela linfrön
- 1 nypa salt
Bred ut smeten tunt, ca 0,5 cm, på plåtar med bakplåtspapper. Använd en spatel.
Grädda 200 grader ca 15 min. Låt svalna och skär i rutor.
Tomatsås: Blanda 3 dl krossade tomater, 0,75 dl tomatpuré, pizzakrydda, oregano och timjan. Salt och peppar.
Toppning: tomat, champinjoner, oliver, skinka, korv, paprika... Ost.
Tomatsås: Blanda 3 dl krossade tomater, 0,75 dl tomatpuré, pizzakrydda, oregano och timjan. Salt och peppar.
Toppning: tomat, champinjoner, oliver, skinka, korv, paprika... Ost.
Kommentarer
Skicka en kommentar