En god kladdkaka utan mejerier från bakasockerfritt.se. Jag smorde en springform med kokosolja och bröade med riven kokos. Jag gjorde dubbel sats till en normalstor springform. Gräddningstiden blev lika. Servera med kokosmjölk eller vispad kokosgrädde med vaniljpulver och hyvlad mörk 85% choklad.
Mejerifri kladdkaka med kaffe
1 ägg
1 dl mandelmjöl
1 ½ msk sötströ
1 msk pofiber
1 msk kaffe
1 msk olja
2 tsk kakao
½ msk kokosmjöl
1 krm vaniljpulver
ev. grovhackad choklad
1 dl mandelmjöl
1 ½ msk sötströ
1 msk pofiber
1 msk kaffe
1 msk olja
2 tsk kakao
½ msk kokosmjöl
1 krm vaniljpulver
ev. grovhackad choklad
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser. Rör ner ägg, kaffe och olja. Fördela smeten i en smord och bröad 12-cm springform. Grädda mitt i ugnen i ca 13 minuter.
Kommentarer
Skicka en kommentar