En härlig paj som är mejerifri så när som på fetaosten som man lätt kan utesluta om man vill ha den helt paleo. Solrospesto var utsökt till:).
Recept:
Sätt ugnen på 200 °C.
Klipp 1 paket bacon i bitar och lägg i en ugnsform, ringla över lite kokosolja. Ställ in formen i ugnen och förstek baconet ca 5-8 min.
Vispa samman 6 ägg, 2 dl egengjord majonnäs
som smaksatts med vitlök, 150 g smulad fetaost, örtsalt och peppar.
som smaksatts med vitlök, 150 g smulad fetaost, örtsalt och peppar.
Skär 5 tomater i bitar och skiva 1/2 röd lök och lägg detta på baconet i formen.
Häll över äggstanningen. Grädda pajen ca 20 min till fin färg. Servera med god vitkålsallad med vinägrett och solrospesto (se recept här på bloggen).
Kommentarer
Skicka en kommentar