Som nationaldagsfrukost blev det idag en omelett. En krämig sådan med MKT kokosolja och goda smaker!
Idag ska jag äntligen fixa till altanen och plantera blommor, tomatplantor, jordgubbar mm i krukor. Jag var och köpte detta på blomsterträdgården igår. Älskar att gå där och titta på allt fint!
Jag ska även planera paprikor från egentorkade frön och vaxbönor (de växte bra förra året och gav god skörd!!). Kanske lite sen att plantera dessa men, men det blir nog bra:)
Recept: Vispa samman 2-3 ägg, 1 msk persilja, 0,25-0,5 tsk sambal oelek, örtsalt och 1-2 msk vatten. Hetta upp rejält kokosolja i en stekpanna (1-2 msk). Häll i omelettsmeten. Låt omeletten bli något fast och lägg sedan värmd spenat (1-1,5 dl) med smör (1-2 tsk) och fetaost i bitar (0,25-0,50 g) på ena halvan. Örtsalta och peppra. När undersidan fått färg, vik halvan utan fyllning över den andra. Njut din omelett med en sallad om du vill!!
Kommentarer
Skicka en kommentar