En till synes udda kombo men mycket gott ihop! Testa:) Dock tar jag inte kycklinglår nästa gång... Typ inget kött på dem jag köpt...fileer eller annat blir det nog då.
Marinerade kycklinglår: Blanda 3 msk färsk basilika, 3 msk olja, 1 tsk kinesisk soja, 0,5-1 tsk sambal oelek, 1 riven vitlöksklyfta, salt och peppar. Gnid in kycklingen i marinaden.Lägg i form. Ugnstek 225°C, ca 25 min.
Stuvad spenat med färskost smaksatt med gräslök och basilika: Koka ihop 500 g hackad spenat, 125 g färskost med gräslök och basilika (Cantadou är utan onödiga tillsatser) och 0,5-1 dl grädde. Smaka av med saften av 0,5-1 citron, salt och peppar.
Tomatsallad med lök, oliver och fetaost: Blanda skivade tomater, skivad röd lök och gröna oliver i en skål. Tärna 150 g fetaost och lägg övert. Avsluta med att stänka på vitvinsvinäger, ringla över olivolja samt salta och peppra.
Kommentarer
Skicka en kommentar